بلاگ

ترتیب مجموعه God Of War از لحاظ گرافیک ( بخش اول)

همانطور که می دانید، God Of War جزو پر طرفدار ترین، با کیفیت ترین از لحاظ گراف و محبوب ترین بازی های انحصاری ( تا قبل از سال 2022 که برای PC ارائه شود)  و همچنین از جمله بازی هایی است که از گرافیک بالایی برخوردار بوده، در کنسول های Sony بوده است.

داستان این بازی مربوط به یک خدا به نام کریتوس ملقب به روح اسپارتا می باشد. کریتوس یک کارکتر خشمگین و عصبانی است که کارش این است که تمام ابر قدرت های یونان و نورس را با خاک یکسان می کند. به محض ساخت این بازی، تبدیل به پر فروش ترین بازی در کنسول PS2 شد. همانگونه که در قبل گفتیم این مجموعه انحصاری از سمت شرکت Sony ساخته شد و در اوایل فقط در نسخه های پلی استیشن قابل بهره برداری بود.

 گرافیک God of war 4

این بازی رقیبای زیادی را پشت سر گذاشته است اما باید این موضوع را یادآور شویم که هیچ مجموعه بازی ای کامل نیس. چراکه طبق آمار گیمر ها برای اینکه بتواند بقای خود را ادامه دهد تغییرات بسیاری کرده است تا آن هیجان و شور و ذوق سابق را برای هواداران به ارمغان بیاورد. اما این روش ها برای تغییرات در نسخه ها همیشه کار ساز نیست و این موضوع باعث شده است که برای برخی از کاربر ها نسخه های پیشین برای کاربران جذاب تر بوده باشد. اما ناگفته نماند، کم لطفی کرده ایم اگر جدای از بحث داستان بازی، به گرافیک و کیفیت بسیار بالای نسخه های جدید اهمیت و توجه قائل نشویم. این موضوع دقیقا در خصوص مجموعه بازی های Assassins Creed هم که ساخت شرکت Ubisoft است، صدق می کند.

اما بدون مقدمه بریم سراغ اصل مطلب:

 

 بازی های God of War بر اساس گرافیک (بخش اول)

God of War Betrayal گرافیک

8- God of War Betrayal

اگر یادتان باشد در سال 2007 میلادی، درست زمانی که گوشی های تاشو روانه بازار شده بود و شور شوقی برای خریدن این مدل از گوشی های مدرن در آن زمان وجود داشت، نخستین بار پس از نسخه ارائه شده در سال 2005 بازی God of War Betrayal برای این گوشی ها عرضه شد. پس میتوان گفت قدم دوم این مجموعه در زمان عرصه موبایل های تاشو بوده است.

 

درست است که نسخه موبایل این بازی همچون دیگر نسخه هایی که برای کنسول ها ارائه شده جذاب و پر از خشونت و هیجان نیست، اما سازنده بازی با ساخت خدای جنگ در یک بازی ساید اسکرول توانست طرفدار های بیش تری را به سمت خود بکشاند. البته با یکم دقت می توان گفت که سبک این مدل بازی الهام گرفته از سری بازی Prince Of Persia که ساخت شرکت Ubisoft بوده است. و اینکه به دلیل ضعف سخت افزاری موبایل های آن زمان این بازی از گرافیک پایین زجر میبرد.

 

Chains of Olympus گرافیک

7- God of War: Chains of Olympus

کریتوس پس از گذشتن از دنیای گوشی های تاشو بالاخره وارد دنیای PSP یا همان PlayStation Portable شد. PlayStation Portable از لحاظ سخت افزاری بخصوص گرافیک، خب قطع به یقین از گوشی های تاشو چند سر و گردن بالاتر است. کریتوس در PlayStation Portable خیلی خوش درخشید و سر و صدای زیادی به پا کرد. البته بخشی ازین سرو صدا به این دلیل بود که داستان بازی روایت خاصی داشت. داستان بازی اینگونه بود که کریتوس دیوانه و خشمگین با مقابله کردن با مهاجمان ایرانی که قصد حمله به شهر آتیکا را دارند از آن محافظت می کرد. البته توطئه ی ملکه ی مردگان و اطلس تایتان بماند. اما خب میتوان گفت این آخرین زور و فشار این بازی در PlayStation Portable بود که متأسفانه توجه و تلاش زیادی برای بهبود این موضوع صورت نگرفت و این بازی در همین حد باقی ماند.

 

گرافیک Ghost of Sparta

6- God of War: Ghost of Sparta

شرکت Ready at Dawn بعد از اینکه سری بازی Chains of Olympus را بررسی کرد، با توجه به تجاربی که کسب کرده بود، نسخه بعدی این بازی را غنی تر از قبلی در PlayStation Portable منتشر کرد. عنوان این بازی با نام روح اسپارتا ارائه شد که گرافیک معقول تری نسبت به قبلی داشت. همچنین قدرت های کریتوس بیشتر شد برای مثال مشت های پرقدرت تر و سرعتی تری نسبت به قبل داشت. اما این پایان کار نبود و آغازی قوی تر و هیجان انگیز تری به وجود خواهد آمد.

 

God of War Ascension گرافیک

5- God of War: Ascension

این بازی دیگر جذابیت سری های پیشین خود را نداشت و از دید کاربران روند بازی God Of War در مسیری سراشیبی قرار گرفته بود بطوریکه زمان ارائه این نسخه در رتبه بندی بازی های خدای جنگ این بازی جایگاه پنجم را به خود اختصاص داد. جلوه های ویژه و داستان اکشن بازی هنوز مانند قبل پارجا بود، اما سلاح هایی که برای جنگیدن با دشمنان کریتوس وجود داشت تغییری نکرده بود اما در این نسخه کریتوس میتوانست سلاح حریفان را از آنها بگیرد و مدت کوتاهی میتوانست با آن سلاح مبارزه کند.

 

تفاوت دیگری که وجود داشت، بخش چند نقره آنلاین این بازی بود که تحت عنوان Favor of the Gods در بازی قرار گرفته بود.

 

بیش تر بخوانید:

ترتیب مجموعه God Of War از لحاظ گرافیک ( بخش دوم)

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *